NHL: San Jose Sharks – Los Angeles Kings

Izvor: TV Arena Sport, 18.Apr.2016, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NHL: San Jose Sharks – Los Angeles Kings

Ovo će biti treći susret u play off-u između ova dva tima. Prethodna dva su odigrana u Los Angelesu, ali to nije puno pomoglo igračima Kingsa. Bez obzira što su igrali na svome terenu i imali veliku podršku, u oba meča su doživeli poraze.

Sada se nalaze u jako teškoj situaciji i trebaće im pravo čudo da preokrenu rezultat. Sharksi imaju priliku sa dve pobede kod kuće da se plasiraju u narednu rundu takmičenja. Dva poraza Kingsa na svome terenu sigurno niko nije očekivao, >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << a najmanje navijači ovog kluba.

Sharksi su regularni deo prvenstva završili na šestoj poziciji Zapadne konferencije. Na kraju su imali 98 bodova, četiri manje od Kingsa koji su sezonu okončali na petom mestu. Na ovaj način Kingsi su dobili prednost domaćeg terena, ali to očigledno nije puno značilo s obzirom na igru u prethodna dva meča.

Pre početka doigravanja govorili smo da je regularni deo prvnenstva jedno, a play off nešto sasvim drugo. To se najbolje pokazalo u duelu Sharksa i Kingsa. Iako su sezonu okončali na lošijoj poziciji, igrači Sharksa su u prvim utakmicama doigravanja pokazali da se radi o veoma kvalitetnoj ekipi i da šesto mesto nije pravi pokazatelj snage ovog tima.

Nakon poraza u prvom susretu igrači Kingsa su u narednom bili pod velikim pritiskom. Još jedan poraz bi udaljio ovu ekipu od plasmana u sledeću fazu šampionta. Sharksi igraju odlično kod kuće i teško bi Kingsi mogli stići prednost od 2:0. U prvom meču imali su sve u svojim rukama, ali su na kraju ispustili prednost i na kraju su poraženi. Za razliku od prethodnog susreta ovaj nije obilovao golovima. Kingsi su loše otvorili duel. Primili su gol već u četvrtoj minuti, a strjelac za goste bio je Pavelski. Sharksi su duplirali prednost golom Courturea u drugoj trećini, a sve što su domaći uspeli uraditi jeste počasni gol Lecavailersa pet minuta pre kraja.

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Obezbedite naš paket na vreme i pratite najbolje sportske emisije. 
Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket


U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.