NHL: Flajersi nastavili sa dominacijom na Istoku

Izvor: S media, 26.Jan.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NHL: Flajersi nastavili sa dominacijom na Istoku

Filadelfija je nastavila sa dominacijom na Istoku, nakon pobede 5:2 nad Montrealom.

Džef Karter, Klod Điru i Kimo Timonon bili su strelci u "pauer pleju". Skor od 10-2-0 u januaru je postavio Flajerse na vrh lige, pa će Filadelfija u plej-of verovatno krenuti sa prve pozicije sa Istoka.

Dan Karsilo i Deni Brier su takođe pogodili mrežu Montreala, dok je Sergej Bobrovski odbranio 29 udaraca rivala. Dejvid Dešarnis i Metju Darše >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su se upisali u strelce za Montreal.

Dvejn Roloson je sa 26 odbrana pomogao Tampi Bej da dođe do trijumfa nad Torontom - 2:0, što je bio treći put u poslenjih deset susreta da ta ekipa nije primila gol. Tedi Pursel je postigao gol i asistirao Simonu Ganjeu, čime su utvrdili prvu poziciju u Jugoistočnoj Diviziji.

NHL: Vankuver pregazio Dalas

NHL: Osveta uz batine (VIDEO)

NHL: Čara i Langenbruner za uspomenu

NHL: Gaborik pokidao "javorov list"

NHL: Tampa izgubila korak

Pitsburg je upisao pobedu od 1:0 nad Ajlendersima, i to bez pomoći superstarova Sidnija Krozbija i Jevgenija Malkina. Kreg Adams bio je jedini strečac u trećem periodu, a Mark-Andre Fluri je imao 29 odbrana u drugoj utakmici od početka sezone u kojoj nije primio gol.

Florida Pantersi su savladali Rendžerse 4:3, defanzivac Majk Viver je postigao svoj prvenac u 42 meča.

Anahajm Daksi su bili bolji od Kolumbusa 3:2, Timu Selane je postigao gol i asistirao, a Ol-star golman Džonas Hiler je imao 35 odbrana.

Rezultati:

Kolumbus - Anahajm 2:3

Njujork Rendžers - Florida 3:4

Pitsburg - Njujork Ajlenders 1:0

Otava - Bafalo 2:3 (produžeci)

Filadelfija - Montreal 5:2

Tampa Bej - Toronto 2:0

Čikago - Minesota 2:4

Finiks - Edmonton 3:4

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.