Izvor: S media, 30.Mar.2011, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NHL: Filadelfija slavila u derbiju

U noći između utorka i srede, u okviru NHL šampionata lider Istočne konferencije, Filadelfija Flajersi, savladali su u derbi meču Pitsburg u gostima rezultatom 5:2.

Do prednosti je prvi stigao domaćin, koji je poveo golom Rusa Aleksa Kovaljeva, da bi Filadelfija u 16. minutu prvog dela igre izjednačila pogotkom Džefa Kartera.

NHL: Penali odlučivali

NHL: Dva rekorda Vankuvera!

NHL: Anahajmu bodovi za spas

Pitsburg >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ponovo dolazi u vođstvo nakon što se u strelce upisao Tajler Kenedi, da bi gosti za samo dva minuta napravili preokret, golovima Skota Hartnela i Kloda Đirua.

U poslednjem periodu igre, Filadelfija je postizanjem još dva gola stigla do ubedljive prednosti i pobede, a oba gola u poslednjoj trećini postigao je Finac Vile Leino.

Rezultati:

Toronto - Bafalo 4:3

Pitsburg - Filadelfija 2:5

Vašington - Karolina 2:3 (posle penala)

Kolumbus - Florida 3:2 (posle penala)

Boston - Čikago 3:0

Montreal - Atlanta 3:1

Tampa Bej - Otava 5:2

Sent Luis - Minesota 2:3 (posle penala)

Nešvil - Vankuver 1:3

Edmonton - Los Anđeles 0:2

Finiks - Dalas 2:1 (posle penala)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.