NHL: Brodur potpisao za Bluze

Izvor: TV Arena Sport, 04.Dec.2014, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NHL: Brodur potpisao za Bluze

Jedan od najboljih golmana svih vremena i legenda NHL šampionata Martin Brodur karijeru nastavlja u Sent Luisu.

Odlazak Martina Brodura iz Nju Džersija nije označio i odlazak u penziju, odnosno legende, pošto je poznati golman večeras potpisao jednogodišnji ugovor sa Sent Luisom. Vrednost ugovora je 490.000 dolara, odnosno kada iskusni golman bude na ledu, a Bluzi upišu gol i asistenciju, novčanik veterana će biti puniji za dodatnih 10.000 dolara. >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport <<

"Fantastičan je osećaj potpisati ugovor sa Sent Luisom. Sve je proteklo kako se poželeti može i spreman sam za novi početak" - rekao je Brodur.

Pričati o Broduru je zaista nepotrebno, član elitne lige je od 1991. godine, osvojio je tri Stenli kupa, zabeležio 688 pobeda i rekordan broj šat-auta (124).

Izvor: americkisportovi.net

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

O svim novostima iz sveta sporta informišite se na linku Sportske vesti

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.