Tom Brejdi postaje suvlasnik Rejdersa

Izvor: B92, 23.Maj.2023, 13:42

Tom Brejdi postaje suvlasnik Rejdersa

Zvezda NFL Tom Brejdi trebalo bi da postane manjinski vlasnik Las Vegas Rajdersa, koji se takmiči u Nacionalnoj fudbalskoj ligi, prenosi ESPN.

Brejdi (45) je početkom februara okončao igračku karijeru.

"Postigli smo dogovor sa Brejdijem da postane partner u Rajdersima. Predali smo zahtev rukovodstvo NFL-u da odobre promenu vlasništva", rekao je Mark Dejvis, vlasnik kluba iz Las Vegasa.

Američki mediji navode da Brejdi mora da dobije najmanje 23 glasa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << timova iz NFL da bi postao suvlasnik kluba iz Las Vegasa.

Brejdi je najuspešniji kvoterbek u istoriji NFL, ukupno je osvojio sedam titula, a pet puta je bio najkorisniji igrač (MVP) Superboula.

Od 2000. do 2019. godine bio je član Nju Ingland Petriotsa, da bi potom prešao u Tampa Bej Bakanirse.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.