NFL: Stilersi se provukli

Izvor: B92, 13.Nov.2012, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NFL: Stilersi se provukli

Pitsburg Stilersi i dalje su nesavladani na svom terenu, ali posle mnogo problema pobedili su Kanzas Siti Čifse 16:13, posle produžetka.

Gosti iz Kanzasa poveli su 10:0 početkom druge četvrtine, ali je već do poluvremena Pitsburg izjednačio.

U drugom poluvremenu oba tima su postigla po fild gol, da bi Stilersi do šeste pobede stigli novim fild golom Šona Suišama u produžetku. Čifsi su doživeli osmi poraz.

Ben Rotlisberger bacio je za Pitsburg svega 18 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pasova, kompletirao devet za 84 jarde i tačdaun za Majka Valasa, pre nego što je napustio teren zbog povrede ramena.

Sa druge strane, jedini vredan pažnje bio je Džamal Čarls sa 100 istrčanih jardi i tačdaunom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NFL: Stilersi savladali Čifse, izgubili Rotlisbergera

Izvor: Telegraf.rs, 13.Nov.2012

Neočekivano teško, Pitsburg tek u produžetku stigao do pobede protiv Kanzas sitija sa 16:13, kvoterbek Ben Rotlisberger povredio rame i još se ne zna koliko će morati da pauzira

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.