NFL: Pekersi zaledili i Atlantu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NFL: Pekersi zaledili i Atlantu

"Lembo fild" je ostao neosvojiva tvrđava ove sezone. U poslednjem meču 14. nedelje NFL-a Grin Bej je pobedio Atlantu 43:37 (7:7, 24:0, 3:10, 9:20) i ostao na liderskoj poziciji NFC-a.

U "revolveraškom" obračunu Eron Rodžersa i Meta Rajana, bolji je bio kvoterbek Pekersa. Najplaćeniji fudbaler u NFL-u bacio je tri tačdauna pasa i imao 327 jardi. Odlično je funkcionisala igra trčanjem tima iz Viskonsina. Dominirali su Edi Lejsi i Džejms Starks, dok je omiljena meta Rodžersa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Džordi Nelson imao dva tačdauna.

S druge strane, fenomenalan je bio risiver Felkonsa Hulio Džons, koji je imao čak 259 jardi i uhvatio loptu za tačdaun. Rajan je bacio četiri tačdauna, ali je u drugoj četvrtini bacio presečenu loptu iz koje su Pekersi stigli do tačdauna, za ubedljivu prednost. Upravo taj period igre je bio odlučujući, koji je Grin Bej dobio 24:0.  U drugom poluvremenu došlo je do opuštanja domaćina, pa je Atlanta uspela da ublaži poraz.

Grin Bej ima skor 10-3 i prvi je u NFC-u, dok Atlanta ima pet pobeda i osam poraza, ali je ostala lider juga NFC-a, najgore divizije u NFL-u.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.