Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NFL: Marej ulovio "medvede"

Kaubojsi nastavljaju da seju strah u gostima. Dalas je u prvom meču 14. nedelje NFL-a pobedio Berse u Čikagu 41:28 (0:0, 14:7, 21:0, 6:21) i ostvario šesti trijumf na strani (bez poraza). Ovom pobedom, Toni Romo i drugovi stigli su do skora 9-4 i trenutno su na mestu koje vode u plej-of.

Ponovo je briljirao raning bek Kaubojsa Demarko Marej, koji je istrčao 179 jardi i imao jedan tačdaun. Odlučujuća je bila treća četvrtina, kada su gosti sa tri tačdauna uništili očajnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odbranu Čikaga.

Toni Romo je bio solidan. Bacio je tri tačdaun pasa, odnosno sakupio 205 jardi. S druge strane, Džej Katler, iako je imao čak 341 jardu, u presudnim trenucima nije uspevao da pronađe svoje odlične hvatače Džefrija i Maršala.

Dalas je i dalje na drugom mestu zapada NFC-a, sa porazom više u odnosu na lidera Filadelfiju, dok je najveće razočaranje sezone Čikago, na poslednjem mestu severa NFC-a sa skorom 5-8.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.