NEZADOVOLJAN MINUTAŽOM: Juventus ostaje bez igrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 22:21

NEZADOVOLJAN MINUTAŽOM: Juventus ostaje bez igrača (FOTO)

Everton najobzbiljniji u nameri da ga dovede.

Pre dve godine je Merih Demirel stigao u Juventus iz Sasuola za 18 miliona evra, ali reprezentativac Turske nije uspeo da se izbori za značajniju minutažu.

Ove sezone je Demirel je odigrao samo 14 utakmica, ukupno samo 31 za dve godine u redovima Stare dame. Ipak, za njega i dalje postoji interesovanje.

Everton are in negotiations with Juventus defender Merih Demiral over a potential summer move and are ready >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to make a €25-30m offer. Juve are keen to sell. (Source: Calciomercato) pic.twitter.com/KFFxQzcGAf

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) April 28, 2021

Rado bi ga u svoje redove doveo Everton, ali će Karamele morati da dobro da zavuku ruku u džep pošto je Demielova cena 25 miliona evra, a mogla bi da bude i veća jer ima još klubova koji su zainteresovani.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Hiba Abuk, devojka Ašrafa Hakimija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.