NEVOLJA ZA MARKA NIKOLIĆA: Veliki UDARAC za Lokomotivu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 19:14

NEVOLJA ZA MARKA NIKOLIĆA: Veliki UDARAC za Lokomotivu!

Srpski stručnjak na iskušenjima.

Ruski premijerligaš Lokomotiva iz Moskve potvrdio je da će se vezista Žoao Mario vratiti u svoj matični klub Inter.

Moskovljani su istakli u saopštenju da neće iskoristiti opciju da otkupe Žoaov ugovor, s obzirom na to da se suočavaju sa finansijskim problemima zbog pandemije koronavirusa, što predstavlja novu glavobolju za novog trenera Lokosa Marka Nikolića.

Srpski stručnjak koji se proslavio rezultatima u Partizanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sigurno neće moći da računa na povratak Marije, obzirom  da Portugalac nije u planovima Antonija Kontea u Interu.

Vezista će napustiti italijanskog velikana, a u timu ga žele Olimpik iz Marseja, španski Betis i Sporting iz Lisabona. Žoao Maria je tokom igračke karijere, pre Intera i Lokomotive, branio boje već pomenutih lisabonskih Lavova i premijerligaša Vest Hema.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.