NEVEROVATNO: Pucnjava prekinula meč u Meksiku! (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Avg.2011, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNO: Pucnjava prekinula meč u Meksiku! (VIDEO)

Interesantan meč meksičke Aperture između domaće ekipe Santos Lagune i Monarkas Morelije u Toreonu u 40. minutu prekinuli su pucnji iz vatrenog oružja!

Gosti su bili u napadu, a glavni sudija je odjednom dunuo u pištaljku, prekinuo meč i hitno tražio loptu. Igračima obe ekipe nije bilo u prvi mah jasno o čemu se radi, ali izgleda da je glavni arbitar imao najbolji sluh i reflekse od svih prisutnih.
Čuo je pucanj, a zatim se to pretvorilo u rafalnu paljbu koja je naterala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << fudbalere da sprintom napuste teren, a publiku da se baci na pod!
Činilo se da je neko na stadionu Korona počeo da rešeta iz puške, međutim, na sreću svih prisutnih, pucnjava nije bila na sportskom objektu već u njegovoj blizini.
U pitanju je bio sukob policije i kriminalaca ispred stadiona, ali ono što je najbitnije niko od gledalaca i igrača nije povređen u ovom incidentu.
Video možete pogledati ovde

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava prekinula meč u Meksiku

Izvor: B92, 22.Avg.2011

Meč meksičke Aperture između domaće ekipe Santos Lagune i Monarkas Morelije u Toreonu u 40. minutu prekinuli su pucnji iz vatrenog oružja...Prvo se čuo pucanj, a zatim se pretvorilo u rafalnu paljbu koja je naterala fudbalere da sprintom napuste teren, a publiku da se baci na pod...Činilo se da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.