NEVEROVATNO: Medvedev zbog BIZARNOG RAZLOGA predao meč Đokoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2022, 16:39

NEVEROVATNO: Medvedev zbog BIZARNOG RAZLOGA predao meč Đokoviću

Cicipas je ranije ušao u finale.

Srpski teniser Novak Đoković se plasirao u finale ATP turnira u Astani, pošto je pri rezultatu 1:1 (4:6, 7:6)  Rus Danil Medvedev predao meč.

Prvi set je doneo dosta uzbuđenja. Prvo je Medvedev uzeo brejk na 2:2, a zatim mu je Novak uzvratio, ali opet je u sedmom poklekao i Danil je tu prednost zadržao do kraja seta.

U drugoj deonici je viđena samo jedna brejk lopta u drugom gemu na servis >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đokovića i stiglo se do taj-brejka.

Imao je Đoković 5:3 u 13. gemu, ali se Medvedev vratio na 5:5, ali tada je promašio zicer za meč loptu. Ni Đoković nije iskoristio set loptu pa je na 6:6 došlo do promene strana. Ipak, Novak je uzeo naredna dva poena i ušlo se u odlučujući set.

Tada je Medvedev odlučio da preda meč i Đoković se plasirao u finale. razlog zato što je suviše umoran. Neverovatno...

ATP turnir u Astani igra se za nagradni fond od 2.054.825 dolara. Prvi finalista je Stefanos Cicipas koji je u prvom polufinalu savladao Rusa Andreja Rubljova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.