NEVEROVATNO: Čudan termin meča Srbija - Bugarska

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023, 22:41

NEVEROVATNO: Čudan termin meča Srbija - Bugarska

Možda ćemo i pre njega overiti plasman na EP:

Fudbalska sreprezenatacija Srbije na korak od plasmana na Evro 2024. Ostaje da se odigra još jedan meča u kojem će nam bod donositi sigurnu vizu za Nemačku, a moguće je i da pre toga budemo sigurni učesnici kontinentalnog šampionata. Ipak, termin tog meča je malo neobičan.

Srbija će meč protiv selekcije Bugarske odigrati na stadionu Dubočica u Leskovcu 19. novembra s početkom od 15 časova, potvrdio je Fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << savez Srbije.

🔜: 🇷🇸🆚🇧🇬 | Србија ће за тачно месец дана одиграти последњу утакмицу у квалификацијама за Европско првенство против Бугарске у Лесковцу.

🏟️ Стадион „Дубочица”

📅 19. новембар

⏰ 15.00#SRBBUL #EURO2024 pic.twitter.com/uoo2KmZu2S

— Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia (@FSSrbije) October 19, 2023

Biće to idealna prilika da navijači sa juga Srbije popune stadion od 8.000 mesta i tako podrže "orlove" na putu ka Evropskom prvenstvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.