NEVEROVATNA SCENA: Navijač zamenio sudiju (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 27.Nov.2017, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNA SCENA: Navijač zamenio sudiju (VIDEO)

Splet okolnosti uzrok nesvakidašnje situacije u Čempionšipu.

Spletom okolnosti, gledaoci utakmice između Noriča i Prestona bili su svedoci neobične scene.

Jedan od pomoćnih delioca pravde povredio se u toku utakmice, pa je njegovo mesto zauzeo četvrti arbitar, a ulogu četvrtog sudije preuzeo je jedan od navijača Noriča.

David Tronhil, pristalica člana Čempionšipa, imao je priliku da se istakne na nesvojstvenom zadatu u 90. minutu podigao je semafor >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i pokazao koliko minuta nadoknade će se igrati. Zbog nešto duže pauze prilikom izmene arbitara, meč se igrao 10 minuta duže.



Interesantno, Tronkilu ovo nije bio prvi put da obavlja ulogu sudije. Prema njegovim tvrdnjama isti posao radio je prethodno pet puta, ali ne u profesionalnom rangu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.