NEVEROVATNA ODLUKA ZA MEČ SA PARTIZANOM: Studentski centar iznervirao Grobare

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 20:35

NEVEROVATNA ODLUKA ZA MEČ SA PARTIZANOM: Studentski centar iznervirao Grobare

Drugi meč četvrtfinala igra se u četvrtak u Podgorici.

Košarkaši Studentskog centra napravili su veliko iznenađrenje juče pobedom u Beogradu protiv Partizana u prvom meču četvrtfinala ABA lige, a u četvrtak dočekuju crno-bele u drugom meču koji se igra u Podgorici.

Iz Studentskog centra su saopštili da će ulaznice za ovaj meč biti u prodaji u sredu i četvrtak, a cene su 20, 30 i 40 evra i mogu se kupiti na blagajni SC Morača u srtedu od 12 do 18 časova, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i u četvrtak od 12 časova pa do početka meča.

Meč u ligaškom delu su obeležili navijači Partizana koji su tada napunili dvoranu ''Morača'' i pšraktično napravili domaću atmosferu za igrače svog tima, ali je tada ulaznica koštala pet evra.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.