NEVEROVATAN PROMAŠAJ HRVATA U POSLEDNJIM SEKUNDAMA: Gol je bio potreban Rakovu da uzme titulu! Ipak, poraz Legije im je doneo slavlje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 22:26

NEVEROVATAN PROMAŠAJ HRVATA U POSLEDNJIM SEKUNDAMA: Gol je bio potreban Rakovu da uzme titulu! Ipak, poraz Legije im je doneo slavlje (VIDEO)

Sreća im se osmehnula u drugom duelu.

Rakov je novi šampion Poljske u fudbalu. Ekipa srpskog golmana je uspela da obezbedi trofej tri kola pre kraja, ali bilo je mnogo zanimljivo.

Rakov je gostovao Koroni u Kijelceu u okviru 31. kola Ekstraklase.

Gostima je bio potreban samo jedan bod kako bi osvojili titulu, ali problem je predstavljao pogodak Lukovskog sa penala u 36. minutu kada je Korona i povela.

U poslednjem trenutku meča, golman domaćih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << loptu je praktično poklonio fudbaleru Rakova koji je dodao Franu Tudoru u idealnoj poziciji.

Umesto praznog gola sa svega šest, sedam metara, hrvatski internacionalac je promašio nemoguće čime Rakov nije uspeo da obezbedi titulu.

Međutim uteha je stigla dva i po sata kasnije kada je Legija izgubila od Pogona i tako izgubila šansu da ostane u borbi za titulu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.