NEUSTRAŠIVI REBIĆ Bilo je straha, ali smo pokazali karakter

Izvor: Blic, 28.Nov.2015, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEUSTRAŠIVI REBIĆ Bilo je straha, ali smo pokazali karakter

Nikola Rebić zanmenio je Stefana Jovića u meču sa Real Madridom koji su crveno-beli košarkaši pobedili sa 94:88., a on smatra da je Zvezda zabeležila veliku pobedu.

"Velika pobeda. Niko nije očekivao da može da se pobedi Real, ali uz ovakvu atmosferu. Odigrali smo koncentrisano celu utakmicu, ali je bilo nekoliko minuta loše igre u trećoj četvrtini. Uspeli smo da se dignemo i zasluženo dobijemo".

On je kazao da je osetio malo strah kada je ostao jedini plejmejker, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali da je uspeo da ga prevaziđe.

"Bilo je 10 razlike, Jovke je izašao. Verovali smo, hrabro smo odigrali tih 15 minuta. Ceo tim je igrao dobro, svi smo bili kao jedan. Pokazali smo karakter u tim trenucima. Ja dve godine nisam dobijao veliku minutažu, a ove dobijam malo više, tako da je ovo ogromno iskustvo za mene. Jeste bilo malo straha, na 15 minuta kada sam ušao, jer nije bilo izmene. Pogledao sam na klupu, bio sam premoren, nije nikog bilo tu, ali sam rekao sebi 'šta sad, stisni se još ovih par minuta' i probao da odigram najbolje što mogu", rekao je Rebić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NEUSTRAŠIVI REBIĆ Bio sam preumoran, ali rekao sam sebi "stisni se do kraja"

Izvor: Blic, 28.Nov.2015

Nikola Rebić zamenio je na pravi način Stefana Jovića u meču sa Real Madridom koji su crveno-beli pobedili sa 94:88, a on smatra da im je ovo velika škola..."Velika pobeda. Niko nije očekivao da može da se pobedi Real, ali uz ovakvu atmosferu.. Odigrali smo koncentrisano celu utakmicu, ali je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.