NEUSPEH Posle dve uzastopne pobede, Mihin Milan poražen na gostovanju Đenovi

Izvor: Blic, 27.Sep.2015, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEUSPEH Posle dve uzastopne pobede, Mihin Milan poražen na gostovanju Đenovi

Milan našeg trenera Siniše Mihajlovića doživeo je novi neuspeh u Seriji A, pošto je u prvom meču subotnjeg programa 6. kola italijanskog šampionata poražen na gostovanju Đenovi sa 1:0.

Već u 10. minutu povela je Đenova golom Džemailija iz slobodnog udarca, dok je saigrače na cedilu u taboru Milana ostavio Romanjoli pred kraj poluvremena. Nesmotrenim startom "zaradio" je drugi žuti karton, uzaludni su bili protesti neumoljivom sudiji Taljaventu, dok brojne šanse nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << donele ništa.

Posle pauze, Milan je napao sa igračem manje, igra se bazirala na Baloteliju, koji nije uspevao da zatrese mrežu sigurnog Lamane.

Sačuvala je posle toga domaća selekcija prednost, mada je i Milan imao svoje šanse. Posebno posle ulaska u igru Juraja Kučke i Karlosa Bake sredinom drugog poluvremena, kada su gosti stvorili nekoliko dobrih prilika.

Ipak, rezultat se nije menjao, pa je tako Mihajlović posle uvodnih šest kola sa polovičnim učinkom na klupi italijanskog velikana - sa po tri pobede i poraza.

Serija A, 6. kolo:

Subota:

Roma - Karpi 5:1 (3:1)

(Manolas 24, Pjanić 28, Žervinjo 31, Salah 51, Dinj 68 - Borijelo 34)

Napoli - Juventus 1:0 (1:0)

(Insinje 26)

Nedelja:

Đenova - Milan 1:0 (1:0)

(Džemaili 10)

15.00 Bolonja - Udineze

15.00 Verona - Lacio

15.00 Sasuolo - Kjevo

15.00 Torino - Palermo

20.45 Inter - Fjorentina

Ponedeljak:

19.00 Frozinone - Empoli

21.00 Atalanta - Sampdorija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihin Milan poražen u Đenovi, Laciju srpski derbi u Veroni

Izvor: Blic, 27.Sep.2015

Milan našeg trenera Siniše Mihajlovića doživeo je novi neuspeh u Seriji A, pošto je u prvom meču subotnjeg programa 6. kola italijanskog šampionata poražen na gostovanju Đenovi sa 1:0. Laciju je pripao „srpski derbi” odigran u Veroni, pošto su Rimljani savladali istoimenu ekipu sa 2:1...Već...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.