NESTVARAN PREOKRET BARSE: Gubili 0:2 do 81. minuta, a onda Levandovski režira čudo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2023, 21:19

NESTVARAN PREOKRET BARSE: Gubili 0:2 do 81. minuta, a onda Levandovski režira čudo!

Veče sjajnog fudbala...

Fudbaleri Barselone slavili su kao domaćini protiv Selte rezultatom 3:2, u utakmici 6. kola španske Primere. Ekipa Ćavija Ernandesa je do trijufa u ovom susretu došla nakon velikog preokreta, nakon što je do 81. minuta gubila sa 2:0!

Ostala je Selta na pragu iznenađenja na "Monžuiku", gde je Barselona u najvećem delu utakmice delovala izgubljeno na terenu, a onda su Levandovski i drugovi ubacili u petu brzinu i u poslednjih desetak minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napravili spektakularan preokret.

Gosti iz Galicije su do velike prednosti na ovom susretu došli golovima Jergena Stranda Larsena u 19. minutu, odnosno Anastasiosa Duvikasa u 76. minutu, a samo zahvaljujući odličnom Ter Štegenu tim Rafe Beniteza nije stekao veću prednost.

Nemački golman sakupio je šest odbrana na ovom susretu i održao Blaugranu u igri do završnice u kojoj je došlo do promene slike na terenu.

Veliki preokret Barse najavio je Robert Levandovski, koji je golovima u 81. i 85. minutu poravnao rezultat, a konačnih 3:2 postavio je Žoao Kanselo na asistenciju Gavija.

U trećem minutu nadoknade veliku šansu da donese makar bod Selti imao je Mingesa, ali je njegov udarac sa desetak metara završio malo pored stative.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.