NESTRPLJIV: Stojiljković broji dane do sledeće utakmice

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2018, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTRPLJIV: Stojiljković broji dane do sledeće utakmice

Za sredu je zakazana utakmica Kupa Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde su posle pobede nad Dinamom, imali kraću pauzu. Razlog je pauza zbog obaveza reprezentacija, ali ih već u sredu očekuje duel Kupa Srbije sa ekipom TSC. Jedan od strelaca u trijumfu nad Vranjancima bio je i Nikola Stojiljković.

- Bilo je veoma je teško da, posle duela sa Liverpulom, u onakvom ambijentu, uđemo maksimalno u susret sa Dinamom, rivalom koji nije imao šta da izgubi. Uprkos tome, zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispravnom pristupu, na vreme smo otvorili rivala, stekli prednost, a potom sa dva pogotka u nastavku i overili novu pobedu. Od velikog je značaja što smo bez mnogo teškoća nastavili trijumfalni niz - rekao je za klupski sajt Zvezdin napadač, koji je i pauzirao zbog povrede.

- Golovi su važni, posebno napadačima, ali više od svega me raduje što sam u Surdulici odigrao svih 90 minuta, prvi put od dolaska u Ljutice Bogdana. Sledi pauza, idealna prilika da se pripremimo za niz obaveza koji nam predstoji u završnici polusezone. Ipak, lično nemam preveliku želju za odmorom, uželeo sam se igre, izazova, i sa nestrpljenjem očekujem nove utakmice. Brojim dane do duela u Kupu Srbije.

Nikola Stojiljković je protiv Dinama prvi put proveo svih 90 minuta na terenu u Zvezdinom dresu.

- Više od gola raduje me šansa koju sam dobio. Željan sam igre i sa nestrpljenjem čekam novu priliku za dokazivanje - rekao je strelac vodećeg pogotka protiv Vranjanaca.

🔴⚪#fkcz pic.twitter.com/OzdLVNgn8V

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) November 14, 2018

Beograđani su na utakmici sa Dinamom stigli do 60. pogotka (više pročitajte OVDE), a u svoj doprinos na putu do te brojke dalo je čak 19 strelaca.

- Efikasnost i poduža lista strelaca potvrđuju kvalitet tima i snagu kolektiva. Ne oslanjamo se na pojedince, a među nama vlada zdrava konkurencija. Iskreno se nadam da ćemo nastaviti u istom ritmu - zaključio je Stojiljković.

Posle meča u Kupu, Zvezdu čeka i superligaško gostovanje Radničkom, a za 28. novembar je zakazan duel Lige šampiona sa Napolijem.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.