NEŠTO MORA DA SE MENJA: Ne mogu sudije da prave greške, pa odu kući kao da se ništa nije desilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 13:13

NEŠTO MORA DA SE MENJA: Ne mogu sudije da prave greške, pa odu kući kao da se ništa nije desilo

Aleks Abrines nije mogao više da ćuti.
Košarkaš Barselone Aleks Abrines žestoko je udario na sudije posle poraza njegovog kluba od Panatinaikosa u Atini (81:89) u meču 31. kola Evrolige i rekao da ne mogu arbitri da greše stalno pa "odu kući kao da se ništa nije desilo".
- Bili smo drugi skoro cele sezone, ali sudije nas ne poštuju. Igra se menja kad trener Panatinaikosa Ergin Ataman dobije tehničku grešku. Počinju da nas pune faulovima, menjaju se sudijski kriterijumi i umesto da kazne njih, kažnjavaju nas. Nije to bilo samo u utakmici protiv Panatinaikosa, to se dešava svake nedelje i nešto mora da se promeni - rekao je španski košarkaš za sportski dnevnik iz Barselone "Mundo Deportivo"....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.