NEŠTO JE ZAPELO NA STARTU: Pešićeva BARSELONA zaustavljena u Superkupu Španije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2018, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEŠTO JE ZAPELO NA STARTU: Pešićeva BARSELONA zaustavljena u Superkupu Španije (FOTO)

Baskonija zaustavila Katalonce.

Košarkaši Barselone koje sa klupe predvodi srpski trofejni stručnjak Svetislav Pešić, doživela je poraz u polufinalu Superkupa ACB lige od Baskonije 79:76.

Supercopa Endesa 2018

Muntiusos Fortes do Sar Santiago Compostela 6.050 Espect.

🏀F.C Barcelona Lassa 76 🏀Kirolbet Baskonia 79#LigaEndesa #SupercopaEndesa #SantiagoDeCompostela #Spain!!! 📱☀️😜📆🏆🏟🏀🤾‍♂️🙆‍♂️👏 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/dhfCQSqLJA

— jairo muñoz mena (@jairomena1975) September 21, 2018

Barsa je tokom celog meča bila u minusu, a u jednom tenutku su gubili i sa 18 poena razlike. U samom finišu Katalonci su uspeli da uhavte priključak, međutim nedovoljno da napravre potpuni preokret i plasiraju se u finale. U drugom polufinalu Real Madrid se sastaje sa ekipom Obradoria.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.