NESTA UVEREN: Haland nije nezaustavljiv

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2022, 16:53

NESTA UVEREN: Haland nije nezaustavljiv

Legendarni defanzivac svojevremno ''ratovao'' sa Ronaldom.

Bivši italijanski fudbalski reprezentativac Alesandro Nesta izjavio je da napadač Mančester sitija Norvežanin Erling Haland nije nezaustavljiv, prenosi "Dejli mejl". Haland je u letnjem prelaznom roku stigao u Mančester siti iz dortmundske Borusije, a postigao je već 19 golova na 12 utakmica u svim takmičenjima za engleski klub.

 - O, da, mogao bi da igram sa njim! Nosio sam se sa Brazilcem Ronaldom. Haland >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je veoma dobar, ali Ronaldo je bio nešto sasvim drugo - rekao je Nesta.

Bivši italijanski odbrambeni fudbaler je objasnio kako bi zaustavio Halanda.

 - Ja bih pokušao da ostanem vrlo blizu njega. Kad pokuša da krene u trk da ga blokiram. Ostavite mu previše prostora i mrtvi ste - zaključio je Nesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.