NEPROFESIONALIZAM, GLUPOST ILI NEŠTO TREĆE: Propao TRANSFER Ziješa u PSŽ

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 10:12

NEPROFESIONALIZAM, GLUPOST ILI NEŠTO TREĆE: Propao TRANSFER Ziješa u PSŽ

Neverovatni propusti dva velika kluba.

Fudbalski reprezentativac Maroka i igrač Čelsija Hakim Ziješ je kako ispada najveći gubitnik prelaznog roka. Njemu je poslednjim minutima propala pozajmica u francuski Pari Sen Žermen, jer londonski klub nije na vreme poslao potrebnu dokumentaciju.

Marokanac je postigao dogovor sa francuskim klubom, stigao je Pariz slikao se u dresu PSŽ, ali neko se nije poneo profesionalno.

Ziješ je odradio lekarske preglede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i čekao je da potrebna dokumentacija stigne i Londona kako bi pozajmica do kraja sezone bila potvršenja. Ipak, pregovori između Čelsija i PSŽ su se odužili pa je krenula trka sa vremenom. Klubovi nisu uspeli da završe papirologiju u datom roku i transfer je propao.

If you play Football Manager, you’ll understand why Ziyech to PSG failed.

We probably looked at the limit of registering new players for champions league and realized we’ll be short staffed on the right wing if Ziyech goes. pic.twitter.com/6goXiHh6Pw

— Chelsea Creed 💙 (@chelsea_creed) February 1, 2023

Ipak, još postoje šanse jer su se žalili na odluku i ostaje da se vidi šta će sve biti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.