NEPREPOZNATLJIV! Pogledajte kako je Janko Tipsarević izgledao na POČETKU karijere (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPREPOZNATLJIV! Pogledajte kako je Janko Tipsarević izgledao na POČETKU karijere (FOTO)

Neverovatna transformacija.

Janko Tipsarević je u novembru završio prebogatu tenisku karijeru. U svojoj karijeri je osvojio četiri ATP turnira u singlu: Čenaj 2013, Štutgart 2012, Kuala Lumpur i Moskvu 2011. godine kao i jedan u konkurenciji parova.

Pored toga osvojio je i petnaest čelendžera, tri fjučersa i Otvoreno prvenstvo Australije za juniore 2001. Zajedno sa saigračima iz reprezentacije Srbije je osvojio titulu u Dejvis kupu 2010. Najbolji plasman na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ATP listi ostvario je 2. aprila 2012. kada je zauzimao osmo mesto.

Pored toga bio je prepoznatljiv i po promenama imidža. Pogledajte kako je izgledao na samom početku karijere.

Poslednji ATP meč odigrao je u oktobru 2019. na turniru u Stokholmu, da bi se od reprezentacije oprostio mesec dana kasnije na završnom turniru Dejvis kupa. Ubrzo po okončanju teniske karijere postao je trener Filipa Krajinovića.

Janko Tipsarević je rođen 22. juna 1984. godine u Beogradu.. Počeo je da igra tenis 1990. godine, kada je imao 6 godina,[8] a sa devet godina je počeo da igra za Novobeogradski teniski klub "AS", koji se nalazio u sklopu Sportskog rekreacionog centra "11. april" i prvi profesionalni trener mu je bio rus Roman Savočkin.

Oženjen je Biljanom Tipsarević (rođena Šešević), nekadašnjom novinarkom, a danas modnim kreatorom. Imaju ćerku Emili.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.