NEPONOVLJIVOST BRAVURA, HARIZME I TALENTA: Ministar Udovičić uputio poslednji pozdrav Dijegu Maradoni

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 22:10

NEPONOVLJIVOST BRAVURA, HARIZME I TALENTA: Ministar Udovičić uputio poslednji pozdrav Dijegu Maradoni

Večna slava fudbalskoj ikoni.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić emotivnom porukom se oprostio od Dijega Armanda Maradone.

Inter i Real su na pozicijama tri i četiri Grupe B Lige šampiona, pa su i jednima i drugima bodovi preko potrebni večeras (21.00) u Milanu. Pre 20 dana Real je u Madridu slavio sa 3:2, a sada je kvota na keca 2,35, na iks 3,40, a na dvojku 3,00, dok je na GG3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Real Madrid. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ostaće zauvek sačuvan u sećanju svakog od nas po neponovljivosti svojih bravura, harizmi i talentu kojima je osvojio svet... Večna slava i hvala, legendo – poručio je ministar Udovičić, a objavljeno je na sajtu Ministarstva omladine i sporta.

Остаће заувек сачуван у сећању сваког од нас по непоновљивости својих бравура, харизми и таленту којима је освојио свет... Вечна слава и хвала ЛЕГЕНДО. pic.twitter.com/hdVSa9Uapz

— Вања Удовичић (@VanjaUdovicic) November 25, 2020

Podsetimo, Dijego Maradona je preminuo danas u 60. godini od posledica srčanog udara.Za mnoge je Maradona najbolji fudbaler svih vremena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.