NEOPISIVA TUGA Fudbaler izvršio samoubistvo nakon onoga što je monstrum uradio njegovoj pokojnoj majci

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 18:03

NEOPISIVA TUGA Fudbaler izvršio samoubistvo nakon onoga što je monstrum uradio njegovoj pokojnoj majci

Užasavajući slučaj.

Mladi fudbaler Džej Kar oduzeo je sebi život nakon što je otkrio da je njegova pokojna majka bila žrtva nekrofilnog monstruma iz mrtvačnice Dejvida Fulera, preneo je "Dejli mejl" jer je počela istraga povodom jezivih dešavanja.

Telo ovog mladića, koji se inače bavio fudbalom, otkrila je policija u šumi u blizini njegove kuće u Snodlandu u Kentu 20. septembra nakon što je nestao.

Džejeva porodica veruje da mu nije trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reći da je njegova majka bila žrtva Fulera, s obzirom na to da je već imao postojeće probleme sa mentalnim zdravljem.

Builder, 20, took his own life after discovering his late mother was a victim of necrophiliac 'morgue monster' David Fuller, inquest hears

via https://t.co/meAhtjCDXs https://t.co/gcfVkLHdzi

— 🇺🇸🐱🐶🐥 (@meowbarkchirp) June 21, 2023

Fuler je osuđen na dve doživotne kazne u decembru 2021. zbog ubistva Vendi Knel i Kerolajn Pirs u Tunbridž Velsu u Kentu 1987. godine.

Dobio je istovremeno kazne od 12 godina za seksualne delikte nad 78 mrtvih žena u mrtvačnicama u bolnici Tunbridge Vells i u bivšoj bolnici Kent i Susek između 2008. i 2020.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.