NEOČEKIVANO: Svađa u Interu, Konte na izlaznim vratima i seli se na Ostrvo?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 19:04

NEOČEKIVANO: Svađa u Interu, Konte na izlaznim vratima i seli se na Ostrvo?

Konte napušta inter i preuzima novog giganta?

Trener Intera Antonio Konte ušao je u sukob sa pojedinim igračima koji se u medijima provlače kao višak,i koji će morati da napuste klub na kraju sezone.

Shodno tome, onim igračima ne igraju često, cena na tržištu im pada, a nezadovoljstvo raste, te su ušli u otvoren sukob sa prvim trenerom „neroazura“.

Milan se probudio pred kraj Serije A, ređa pobede, blizu je Lige Evrope, a biće još bliže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako večeras (21.45) pobedi kao gost direktnog konkurenta Napoli. Biće to težak posao pošto Napoli u poslednjih pet kola ima četiri trijumfa. Kec je ovde 2,20, dvojka 3,30, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli – Milan.

Postavlja se pitanje da li klub u takvoj konstalaciji stvari može da funkcioniše onako kako to tifozi Intera očekuju?

Pojavila se i informacija da će se grupacija „Suning“ zahvaliti Konteu na kraju sezone, i da će još jedan bivši trener Juventusa na klupu ekipe sa „Đuzepe Meace“.

Odmah su se pojedini klubovi iz Premijer lige javili da vide da li Antonio Konte želi nazad u Englesku.

Čelsi je spreman da ga vrati u London, prenose tamošnji mediji, nakon katastrofe protiv Šefild junajteda, a postoje i klubovi koji bi u slučaju da ostanu bez trenera razmislili o toj varijanti. Radi se o Mančester sitiju i Mančester junajtedu.

Pogledajte kako izgleda britanska atletičarka Dina Ašer Smit.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.