NEOČEKIVANI POVRATAK: Nemanja Kojić POTPISAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOČEKIVANI POVRATAK: Nemanja Kojić POTPISAO

Stigao iz Napretka.

Radnički iz Niša je napravio veliki broj izmena u igračkom kadru pred početak priprema za prolećni deo sezone, a najnovija pojačanja pristigla na Čair su Nemanja Kojić i Ognjen Bjeličić, koji su u potpunosti nadomestili upražnjene pozicije.

Kojić (29) bi trebao da predstavlja ozbiljno pojačanje, a ovaj iskusni fudbaler je 2017. godine već nastupao za Radnički. Tokom karijere je još igrao za Partizan, Rad, turske timove Gacijantep i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Istanbulspor, kazahstanski Ordabasi, japanski Tokio Verdi, a na Čair stiže iz kruševačkog Napretka.

Iskusni povratnik Nemanja Kojić je novi fudbaler niškog Radničkog, objavio je ovaj klub prvog dana zimskih priprema… #linglongtire #superligasrbije #sls #fudbal #srbija #fkradnickinis #nemanjakojic #transferi #prelaznirok Nemanja Kojić (29) je rođen u Loznici, igra na poziciji klasičnog napadača, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Rad. Tokom seniorske karijere nastupao je za Rad, Partizan, turske ekipe Gazientep i Istanmbulspor, Radnički iz Niša, kazahstanski Ordabasy, japanski Tokyo Verdi i kruševački Napredak, odakle je i stigao u Niš. Tokom aktuelne sezone za kruševački klub je zabeležio 9 superligaških nastupa, uz jedan postignut pogodak. Zabeležio je veći broj nastupa za mlađe reperezentativne selekcije naše zemlje (U19, U21).

Објава коју дели LinglongTire Super liga Srbije (@superligasrbije_official) дана 11. Јан 2020. у 2:57 PST

Tokom aktuelne sezone za kruševački klub je zabeležio devet superligaških nastupa, uz jedan postignut pogodak. Zabeležio je veći broj nastupa za mlađe reperezentativne selekcije naše zemlje.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda portparolka Vojvodine Beba Kružević.

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 6. Окт 2019. у 9:25 PDT

🚽 stories

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 2. Сеп 2019. у 1:06 PDT

🌊

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 10. Авг 2019. у 8:09 PDT

🌞

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 10. Сеп 2019. у 1:44 PDT

Hi weekend 🙋 #weekendvibes✌ #calvinkleinunderwear #photoshooting📷 #smileforlife

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 1. Нов 2019. у 8:40 PDT

zaboravih da se nasminkam i isfeniram za trening

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 18. Јун 2019. у 5:46 PDT

🧟‍♀️

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 3. Мај 2019. у 5:40 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.