NEOČEKIVANA POMOĆ: Evo kako je Modrić posavetovao Luku Jovića kada je dosao u Madrid (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOČEKIVANA POMOĆ: Evo kako je Modrić posavetovao Luku Jovića kada je dosao u Madrid (VIDEO)

Hrvatski reprezentativac našao se mladom srpskom fudbaleru.

Hrvatski reprezentativac i fudbaler Real Madrida Luka Modrić prvi put razgovarao je za medije iz Srbije, gostujući u emisiji Prve televizije ''Lično, nezvanično'' voditelja Filipa Čukanovića,koja je posvećena srpskom fudbaleru i takođe članu Real Madrida Luki Joviću. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Ajntrahta iz Frankfurta je i glavni razlog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zašto je Modrić pristao na razgovor jer inače retko daje intervjue.

 - Nije bilo previše saveta osim onih bazičnih. Tu sam mu na raspolaganju za šta god treba. Luka je mlad, ima dosta pitanja, normalnih pitanja u vezi sa ekipom. Rekao samu šta god mu treba, što se kaže, u podne, u ponoć, da mi se javi, drage volje ću mu pomoći ako mogu - rekao je Modrić. - Luka treba da uživa, da maksimalno radi na svakom treningu, na svakoj utakmici. Ima sve predispozicije da postane odličan igrač, talentovan je jako i na njemu je da radi.

Večeras u 18;50 na Prvoj, EKSKLUZIVNO @lukajovic iza zatvorenih vrata @realmadrid za Lično Nezvanično govori i @lukamodric10 Gledajte i pisite komentare :)

A post shared by Filip Čukanović (@filip.cukanovic) on Dec 1, 2019 at 5:26am PST

Prisetio se Luka Modrić tokom razgovora i kako je njemu bilo prvih dana u Madridu kada je 2012. stigao među Los Blankose iz Totenhema.

 - Ja sam prošao ono što on sada prolazi, prve godine, kada ne igraš standardno... Ljudi imaju mišljenja i misle da je fudbal kao Menadžer i da se tek tako stvari dešavaju i igrači menjaju. Luka mora da bude strpljiv, da radi i na njemu je koliko će želeti da uspe u Realu - zaključio je Modrić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kortni Hop, supruga Kej Si Riversa.

Hi👋🏽

A post shared by Courtney (@courtn3yhop3) on Aug 26, 2018 at 1:13pm PDT

Beauty Is All Around Us 😍

A post shared by Courtney (@courtn3yhop3) on Oct 11, 2015 at 10:57am PDT

She Has A Heart of Gold💛

A post shared by Courtney (@courtn3yhop3) on May 28, 2013 at 12:57pm PDT

#Muah 😘💋👄😚

A post shared by Courtney (@courtn3yhop3) on Jul 4, 2012 at 5:31pm PDT

😍

A post shared by Courtney (@courtn3yhop3) on May 22, 2012 at 1:38pm PDT

#MsOfficer #iphonesia #instagram

A post shared by Courtney (@courtn3yhop3) on Nov 29, 2011 at 2:58pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.