NEOBJAŠNJIVO: Ronalda NEMA među nominovanima za igrača sezone!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2022, 15:07

NEOBJAŠNJIVO: Ronalda NEMA među nominovanima za igrača sezone!

Premijer liga objavila listu.

Još samo dva kola su preostala do kraja engleske Premijer lige, i dok borba za titutlu traje između Liverpula i Mančester sitija, objavljena je i lista potencijalnih kandidata za nagradu najboljeg igrača sezone. Na veliko iznenađenje, mešu nominovanima nema Kristijana Ronalda.

Naime, na listi se nalaze dvojica igrača Liverpula - Mohamed Salah i Trent Aleksander-Arnold.

Za Salaha nije bilo nikakve dileme, Egipćanin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je postigao 22 gola uz 13 asistencija, i jedini je igrač koji je direktno učestvovao u preko 30 golova svoje ekipe. Osim Liverpula, dva predstavnika ima i konkurent za titulu Mančester siti, to su Kevin de Brujne i Žoao Kanselo.

Preostala četvorica su Džejms Vord-Praus (Sautempton), Bukajo Saka (Arsenal), Son Hjong-Min (Totenhem) i Džerod Bouven (Vest Hem).

🔴 @TrentAA 🔴

⚒ Jarrod Bowen ⚒

🔵 Joao Cancelo 🔵

🔵 @DeBruyneKev 🔵

🌶 @BukayoSaka87 🌶

🔴 @MoSalah 🔴

⚪️ @Sonny7 ⚪️

😇 @Prowsey16 😇

Who will you crown @EASPORTSFIFA Player of the Season? 👑

🏆 #PLAwards | https://t.co/iHvo0ZhcKx 📩 pic.twitter.com/bBXbLRCj08

— Premier League (@premierleague) May 13, 2022

Dakle, na spisku nominovanih nema Portugalca Kristijana Ronalda, iako je fudbaler Mančester junajteda ove sezone osvojio najviše priznanja za igrača utakmice, a na listi strelaca nalazi se na trećoj poziciji sa 18 pogodaka.

Takođe, osim njega iznenađenje predstavlja i to što nema Sadija Manea i Dioga Žote, koji su postigli po 15 golova, baš koliko i Hari Kejn, koji takođe nije u konkurenciji za igrača sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.