NENADANI DOBITAK: Eriksen dobio 1,45 miliona

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 16:47

NENADANI DOBITAK: Eriksen dobio 1,45 miliona

Danac jedan od 23 sportista koji je pobedio u sudskom sporu.

Danski fudbaler Kristijan Eriksen nalazi se među 23 sportista iz ove države, čija su imena bez dozvole korišćena od strane kladioničarske kompanije Bet365.

Osim Eriksena, od poznatijih imena su tu i golmnn Nice Kasper Šmajhel, a svi oni će inkasirati ozbiljan novac posle presude u njihovu korist u sporu sa kompanijom Bet365. Ova kompanija je bez dozvole reklamirala svoje usluge i koristila u tu svrhu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << likove i imena 23 sportista iz Danske i zbog toga će morati da plati odštetu od 4,7 miliona danskih kruna odnosno 697.000 dolara.

Deo novca od ovog spora biće uplaćen olimpijskom šampionu Viktoru Akselsenu kao i još jednom poznatom fudbaleru Simonu Kjaeru, a Eriksen čije su ime i lik najčešće korišćeni u promociji kladionice će dobiti najveću sumu od svih ostalih okdnosno 1,45 miliona danskih kruna.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.