NENAD CRVENI LALATOVIĆ: Očekivano trener Nišlija isključen već u prvom kolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 17:47

NENAD CRVENI LALATOVIĆ: Očekivano trener Nišlija isključen već u prvom kolu

Sudije imaju poseban pik na trenera Radničkog.

Trener fudbalera niškog Radničkog Nenad Lalatović isključen je na utakmici protiv lučanske Mladosti u 63. minutu na Čairu (tada je rezultat bio 1:1) u pokvoru 20. kola Mozzart bet Superlige Srbije.

Lalatoviću je glavni sudija meča Nikola Radaković pokazao najpre žuti, pa onda i crveni karton zbog konstatnih prigovora trenera Nišlija za četvrtog sudiju Milana Ilića.

Trener Radničkog je odreagovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog jedne situacije, sudija ga je sankcionisao javnom opomenom, ali to ga primirilo, pa je kasnije dobio i isključenje.

Lalatović je bio u čudu, nije verovao, u jednom momentu je kleknuo, ali je na kraju morao da napusti teren.

Na kraju su Nišlije u zasutavnom vremenu preko rezerviste Škrbića došle do pobede od 2:1. Ipak, jasno je da isključenje Lalatovića posledica i nekih drugih stvari koje nemaju baš mnogo veze sa njegovim ponašanjem u trenutku kada dobija kartone, ali to je sasvim druga priča...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leče neočekivano lako preskočio Kremonese

Izvor: B92, 04.Feb.2023

U prvoj utakmici 21. kola italijanske Serije A Leče je savladao Kremonese na stadionu "Đovani Zini" rezultatom 2:0 (0:0)...Posle nešto mirnijeg prvog poluvremena, oba gola viđena su u drugom i to u razmaku od 12 minuta. Tada je sve bilo rešeno...Najpre je 58. minutu Hjumland pronašao Baširota,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.