NEMILOSRDNI MIHA: Rasturio Inter i OTERAO čak 10 igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 12:00

NEMILOSRDNI MIHA: Rasturio Inter i OTERAO čak 10 igrača

Preokret u Milanu.

Inter je vodio protiv Bolonje 1:0 na „Đuzepe Meaci“ sve do 75. minuta, a onda je ekipa Siniše Mihajlovića napravila najveće iznenađenje u 30. kolu Serije A.

Sportski direktor „Neroazura“ više je nego besan na igrače. Smatra da su ovakve stvari nedopustive, a kako prenoose italijanski mediji već je precrtao 10 igrača koji neće nositi dres Intera u narednoj sezoni.

🗣 Sinisa Mihajlovic, tras ganar al Inter: "Este >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << resultado nos da esperanza para seguir luchando por un lugar en Europa, incluso si los equipos de delante siguen ganando. Este partido demuestra que mis muchachos pueden ganar a cualquiera". pic.twitter.com/ZLuWbcM4Sa

— Soy Calcio (@SoyCalcio_) July 6, 2020

Prvi na listi je Urugvajac Godin. Za njim će kartu u jednom smeru dobiti Asamoa, Matijas Vesino i Borha Valero. Uprava kluba takođe smatra da Galjardini nije igrač za klub poput Intera.

Takođe, klub neće otkupiti ugovor Mozesa, Aleksisa Sančeza,a ni Biragija iz Fiorentine. Otići će i rezervni golman Padeli, kao i Ranokija koji je slobodan u izboru nove sredine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.