NEMCI PRESEKLI: Bez gledalaca na turneji Četiri skakaonice

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2021, 19:13

NEMCI PRESEKLI: Bez gledalaca na turneji "Četiri skakaonice"

Čeka se odluka austrijskih vlasti.

Odlukom Vlade Bavarske prva dva takmičenja na "Novodišnjoj turneji četiri skakaonice" u ski skokovima biće održana bez gledalaca, saopšteno je na zvaničnom sajtu.

Prema rasporedu, turneja tradicionalno počinje u Obersdorfu (29. decembra), a 1. januara najbolji skakači sveta takmiče se u Garmiš-Partenkirhenu. Organizacioni odbori u ova dva grada vratiće kupcima celokupan iznos novca za prodate ulaznice.

Što se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tiče austrijskog dela turneje u Insbruku i Bišofshofenu još uvek nije poznato da li će biti navijača na tribinama. Ove sezone na programu je 70. izdanje legendarnog takmicenja, a titulu brani Poljak Kamil Stoh.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.