NEMCI PIŠU: Aleksandar Pavlović je NAŠ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 11:25

NEMCI PIŠU: Aleksandar Pavlović je NAŠ!

Uskoro debi.

Aleksandar Pavlović, fudbaler minhenskog Bajerna, uskoro bi trebalo da dobije poziv selektora Nemačke Julijana Nagelsmana, prenosi nemački "Bild".

Vezista Bavaraca je na raskrsnici između seniorskog tima Srbije i Nemačke, nakon što se izbor čije će boje braniti intezivirao sa pozivom u mladu reprezentaciju "Pancera".

Selon Bild, Aleksandar Pavlovic devrait être appelé par Julian Nagelsmann lors de la prochaine trêve internationale!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Il est en train de percer à une de ces vitesses! 🥰 pic.twitter.com/il0cnokgGq

— FC Bayern France 🇫🇷 (@FCBayern_French) March 10, 2024

Antonio Di Salva, selektor Nemačke do 21 godine ga je pozvao za mečeve protiv tzv. Kosova (22. mart) i Izraela (26. mart) u kvalifikacijama za EURO, ali su se planovi promenili u skladu sa onim koje ima FSS.

Selektor Srbije Dragan Stojković želi u svom timu još jednog fudbalera iz dijaspore srpskih korena, a i Pavlović je u međuvremenu izjavio da još uvek nije doneo konačnu odluku.

- To ćemo tek videti - glasio je  zagonetni odgovor Pavlovića na pitanje za koga bi želeo da igra posle meča sa Laciom u Ligi šampiona.

Delegacija FS Srbije je za vikend u Minhenu posetila igračeve roditelje te ih uveravala da njihov sin treba da odabere seniorsku reprezentaciju domovine svojih roditelja.

Bili su to dovolnji signali čelnicima u nemačkom savezu da je vreme da reaguju.

- Trenutno stanje je takvo da će Aleksandar Pavlović ovog meseca dobiti poziv u seniorsku reprezentaciju Njemačke za prijateljske utakmice protiv Francuske i Holandije -  piše Bild i objašnjava pozadinu te odluke:

- Razlozi što ga je Julian Nagelsman odlučio zvati su fenomenalne igre u dresu Bajerna, ali i činjenica da ga Srbija pokušava nagovoriti da igra za njih i da bude deo tima koji će igrati na Evropskom prvenstvu.

Pavlović je odigrao ukupno 17 utakmica za Bavarce, na kojima je postigao dva gola i upisao dve asistencije. Protiv tima iz Rima je imao svoj debi kao starter u Ligi šampiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.