NEMCI OZBILJNO ZAGRIZLI: Zvezdin igrač na meti velikana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 17:43

NEMCI OZBILJNO ZAGRIZLI: Zvezdin igrač na meti velikana (FOTO)

Crveno-beli ne žele još uvek da ga puste.

Prema tvrdnjama nemačkih medija, defanzivac Crvene zvezde Stefan Leković nalazi se na meti Bajerna iz Minhena, Borusije Dortmund i Lajpciga. Ovo je prvi preneo ''Sport 1'' koji navodi da je Leković kalibar za fudbal na najvišem nivou.

Nemci ističu da je Mančester Siti hteo da kupi Lekovića za četiri miliona evra i zatim prosledi u Francusku na pozajmicu, ali je Zvezda trenutno stopirala taj transfer pošto je prdoat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Eraković.

Stefan Leković ima ugovor sa crveno-belima do 2025. uz opciju produžetka na još godinu dana. Tokom zimskih priprema je ostavio odličan utisak na tadašnjeg trenera Miloša Milojevića, a bio je i nominovan za najboljeg mladog fudbalera 2023.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.