NEMCI KRENULI U POTERU ZA SRPSKIM BISEROM: Žele Jovana Mijatovića da bi uzeli Bundesligu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 13:18

NEMCI KRENULI U POTERU ZA "SRPSKIM BISEROM": Žele Jovana Mijatovića da bi uzeli Bundesligu

Zvezda će teško uspeti da ga zadrži.

Mladi napadač Crvene zvezde Jovan Mijatović (18) interesantan je mnogim ekipama, a poslednji koji se uključio u bitku za njegov potpis je Bajer Leverkuzen.

Kako navodi nemački "Kiker", u porazu Crvene zvezde od RB Lajpciga rezultatom 3:1 bio je jedan od najboljih igrača beogradskog tima., a Bajer želi da pojača svoju ofanzivnu liniju, s obzirom da je najbolji strelac tima Viktor Bonifas povređen.

Mijatović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je postigao i četiri gola u 13 međunarodnih mečeva za U19 reprezentaciju Srbije je prema procenama skauta Bajera vešt igrač koji može da igra i sredini, ima dobar pas i ubojitu završnicu.

On je postigao ukupno osam golova u 14 nastupa u Superligi Srbije ove sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.