NEMCI APLAUDIRAJU ZBOG PRIZORA: Hofenhajm objavio SLIKE KOREOGRAFIJE na Marakani! A tek TUNEL STRAHA... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 19:05

NEMCI APLAUDIRAJU ZBOG PRIZORA: Hofenhajm objavio SLIKE KOREOGRAFIJE na Marakani! A tek TUNEL STRAHA... (VIDEO)

Još malo do početka...

Kada je saopšten sastav grupe "L" u Ligi Evrope, iz Crvene zvezde su odmah poručili da se bore za prolaz u sledeći krug.

Zvezda je praktično obezbedila prolazak grupe Lige Evrope, a večeras (18.55) će protiv Hofenhajm probati da to uradi i teoretski, ali i da se „potuče“ s Nemcima za prvo mesto u grupi koje donosi lakši žreb. Kvota na keca je 2,95, iks je 3,35, a dvojka 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hofenhajm.

Možda je zvučalo preambiciozno, ali su crveno-beli pokazali da to zapravo nije tako. Klub sa Marakane je danas u situaciji da se čak bori i za prvo mesto u grupi pošto je evropsko proleće već izvesno iako još uvek nije obezbeđeno.

Zvezda večeras od 18.55 dočekuje Hofenhajm na svo stadionu "Rajko Mitić". Pretposlednja utakmica u grupi protiv nemačke ekipe koja je Beograđanima nanela jedini poraz (2:0) i to na otvaranju grupne faze.

Trener crveno-belih Dejan Stanković ima kadrovskih problema. On ne može da računa na Milana Rodića koji, iako je dobio negativan test na koronu, još uvek nema pravo da nastupa. Van ekipe su i povređeni Aleksandar Katai i Mirko Ivanić.

Pre samog meča, gosti iz Nemačke su rešili da objave nekoliko snimaka sa Marakane. Zbog koreografije "delija" posvećenu tragično nastradalom navijaču Marku Ivković Jagodi, oni su aplaudirali na zvaničnom Tviter nalogu:

👋 @crvenazvezdafk #CZVTSG | #UEL pic.twitter.com/ZkhmEy8uCp

— TSG Hoffenheim (@tsghoffenheim) December 3, 2020

Objavili su i snimak prolaska kroz čuveni "tunel straha" na beogradskom stadionu. Nedostaje još samo huk sa tribina da dodatno zaledi krv u žile gostima.

Tunnel vision 👀 #CZVTSG | #UEL pic.twitter.com/IxM3TGQikM

— TSG Hoffenheim EN (@tsghoffenheimEN) December 3, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.