”NEMATE NIŠTA DA MI KAŽETE?: Tajm-aut Obradovića o kom bruji Evropa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2023, 08:40

”NEMATE NIŠTA DA MI KAŽETE?": Tajm-aut Obradovića o kom bruji Evropa (VIDEO)

Bilo je dosta grešaka...

Trener Željko Obradović je osim po brojnim trofejima u trenerskoj karijeri poznat i po svom temperamentu koji posebno dolazi do izražaja tokom utakmica kada želi da svojim igračima pomogne da prevaziđu teškoće i što pre isprave greške na terenu.

Tih grešaka je večeras protiv Makabija u Tel Avivu bilo mnogo, Partizan je poražen sa 96:81, a utisak je da Obradović dugo nije bio ovako ljut na svoje igrače.

Tako je pred kraj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meča, pri rezultatu 89:68 za Makabi, okupio igrače na još jednom tajm-autu i održao im govor posle kog je nastao muk.

- Priđite bliže, priđite svi bliže. Oni se bore a vas baš briga! Sad ćete u hotelu da gledate kako ste igrali. Odmah! To će biti prva stvar... Niko ne želi ništa da kaže? - upitao je Obradović svoje igrače koji nisu imali pravi odgovor.

pic.twitter.com/WWvLCkAZ7y

— Pluton (@Pluton45873221) October 5, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.