NEMAM VEZE S MAFIJAŠIMA

Izvor: Kurir, 07.Feb.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMAM VEZE S MAFIJAŠIMA

Kapiten Crvene zvezde Dejan Milovanović ogorčen time što je u „Insajderu“ povezan s vođom novobeogradskog klana

Fudbaler Crvene zvezde Dejan Milovanović bio je ogorčen posle emitovanja emisije „Insajder“ na TV B92, u kojoj je povezan s Dejanom Stojanovićem Kekom, vođom trenutno najjačeg kriminalnog klana u Srbiji.

Kapiten crveno-belih kaže da ga je svrstavanje u isti koš s kriminalcima u emisiji „Insajder“ mnogo pogodilo. Milovanovića najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zovu zabrinuti otac i majka, ali i prijatelji i rodbina, pa je to bio jedan od glavnih razloga da nešto kaže u svoju odbranu.

- Kategorično demantujem sve glasine i neistine koje su o meni izrečene u emisiji „Insajder“. U njihovoj emisiji sam sve negirao, ali su moje prezime uprljali povezavši me s kriminalcima - kaže Milovanović.

- Ljudi moji, ne znam uopšte ko je taj Keka, kako izgleda taj čovek, kako se zove i ko je njegova ekipa. Nema razloga da se šire priče rekla-kazala i da mi se tako narušava ugled. Roditelji su mi uplašeni, stalno me zovu, pitaju o čemu se radi - dodao je.

Dejan Milovanović navodi da ne zna ko je priču o njemu i mafiji plasirao u medijima.

- Da taj Keka stoji iza mene, što apsolutno nije istina, onda me Kosanović ne bi sklonio iz ekipe na dva meseca. Pa, nije jedan trener moćniji od takvih ljudi. Nisam igrao dve najznačajnije utakmice Zvezde prošle jeseni, protiv Rendžersa i Bajerna. Da mi je Keka čuvao leđa, tada bih bio kapiten na terenu, ne bih grejao klupu. Bio bih do sada sigurno i reprezentativac, a ja nijedan meč nisam odigrao za najjaču selekciju Srbije. Prodao bih se u inostranstvo, a ja sam već 10 godina u Zvezdi.

Kapiten Crvene zvezde tvrdi da bi uz pomoć podrške mafije danas igrao za Mančester junajted, a ne za Crvenu zvezdu.

- Nikada u životu nisam imao ničiju pomoć. Rođenom ocu Đorđu, koji je takođe igrao za Zvezdu, nisam dozvolio da bilo koju reč kaže za mene. Kada ne igram, ne pitam trenera zašto je tako, već ćutim i radim. Ja sam fudbaler, a ne kriminalac. Čist sam i neću da ovo izgleda kao da se perem, ali jednostavno moram da kažem istinu - zaključio je Dejan Milovanović.[ antrfile ]

KOROMAN ŽALI ZA ANTONIJEVIĆEM

Fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman izrazio je veliko žaljenje kada je čuo da je umro bivši igrač i trener crveno-belih Zoran - Žota Antonijević. Teško je bilo i kondicionom treneru Miloradu Raduloviću, koji je s pokojnim Žotom bio dobar prijatelj.

- Mnogo mi je teško posle Žotine smrti. Taj čovek je bio jedan od retkih u zemlji koji je umeo da proceni da li će neki dečak postati igrač. Posebno sam mu zahvalan jer je verovao u mene kada su hteli da me škartiraju u Zvezdi. Zato ovu priliku koristim da mu se javno zahvalim za sve što je za mene učinio - poručio je Ognjen Koroman.

USKORO MOŽDA I TUŽBA

Dejan Milovanović ozbiljno razmišlja da se po povratku u Beograd konsultuje sa svojim advokatom. Vrlo je moguće i da će tužiti ljude koji su plasirali priču o njegovoj povezanosti s mafijom.

- Razmisliću o pokretanju tužbe, ali prvo treba da se vidim sa svojim advokatom. Eto, kažu da mi je taj Keka menadžer, što nije tačno. Imam menadžera, zove se Vladimir Matijašević, bivši je Zvezdin igrač. Kod mene je sve u redu, ali mi jednostavno smetaju laži, koje više ne mogu da trpim - kazao je Dejan Milovanović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.