NEMAČKA ŠAMPION SVETA: Panceri osvojili četvrtu titulu, Gece pogodio u 113. minutu

Izvor: Kurir, 14.Jul.2014, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMAČKA ŠAMPION SVETA: Panceri osvojili četvrtu titulu, Gece pogodio u 113. minutu

Fudbaleri Nemačke su novi svetski prvaci!

RIO DE ŽANEIRO - Fudbaleri Nemačke su novi svetski prvaci!

"Panceri" su u velikom finalu Svetskog prvenstva u Brazilu savladali Nemačku sa minimalnih 1:0, posle produžetaka. Pobedom Nemačke okončano je i čuveno prokletstvo evropskih reprezentacija, koje nikada ranije nisu osvojile Zlatnu boginju na tlu Južne Amerike.

Gol odluke na čuvenoj Marakani postigao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rezervista Mario Gece u 113. minutu igre. Pobedonosni pogodak možete pogledati OVDE.

Nemačka je tako osvojila četvrtu Zlatnu boginju. "Panceri" su do prethodno pobeđivali na Mundijalima 1954, 1974. i 1990. godine.

To je bilo treće međusobno finale između Nemačke i Argentine na Mundijalima, a "panceri" su poslednju titulu 1990. osvojili upravo u duelu sa "gaučosima".

Security officials detain a pitch invader at The Maracana Stadium in Rio de Janeiro #WorldCup #Ger #Arg @tofsimon pic.twitter.com/7IVNIc4Drn

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nemačka osvojila četvrtu titulu prvaka sveta!

Izvor: Press, 14.Jul.2014

Susret je nakon 90 minuta igre završen bez golova (0:0), a pogodak za titulu postigao je Mario Gece u 113. minutu.. Nemački fudbaleri osvojili su četvrtu titulu planetarnog šampiona, a prethodno su trijumfovali 1954, 1974. i 1990. godine.. Bilo je ovo treće međusobno finale između Nemačke i...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.