NEMAČKA 3: Jena raširila krila, Hanza blindirala svoj gol, Cvikau precvikao

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2017, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMAČKA 3: Jena raširila krila, Hanza blindirala svoj gol, Cvikau precvikao

U sredu još pet mečeva

Završeno je prvih pet mečeva trećeg kola nove sezone treće nemačke lige. Jena je iznenadila, Hanza nastavila da melje, Zonenhof i Cvikau su ispoštovali sa golovima... Krenimo redom.

Očekivao se poraz Jene, brojke su govorile da se odigra i GG3+, ali danas ništa od toga. Jena je jasno i glasno poručila da su crni dani iza nje, da porazi na pripremama apsolutno ništa ne moraju da znače, te da posle dva neuspeha na početku nove takmičarske >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << godine polako počinje da diže formu. Timi Tile i David Tuma završili su čitav posao za svoj tim kojem je ovo premijerna pobeda u tekućoj sezoni - 2:0 (1:0). Halešer je desetak minuta po početku drugog dela ostao sa igračem manje, tako da je već tada bilo jasno da će teško i do boda. Koliko je Jena bila potcenjena pre ovog meča, svedoči da je kvota na dvojku bila - 4,60, a na X2 - 1,98.

Hanza nastavlja da seje strah po Nemačkoj. Ovoga puta je savladan Erfurt u gostima sa 1:0. Jedini gol na meču postigao je Oliver Huzing u 27. minutu. Iako su ovi timovi tradicionalno igrali GG, a i Erfurt je takođe poznat po goleadama, Pavel Dočev je perfektno zategao odbranu tima iz Roštoka koji u dosadašnjem toku prvenstva nije primio niti jedan gol! Inače, Hanza je uoči okršaja sa Erfurtom bila blagi favorit (kvota 2,60).

Zonenhof je opravdao ulogu favorita protiv Cvikaua - 2:0 (1:0). Ko je ispratio današnje zanimljivosti, mogao je da se opari na 1+I i 1+II, pošto je kvota na ovaj tip iznosila solidnih 1,67.

Lote je položio koplje pred Paderbornom na svom terenu - 1:2 (1:1). Prošlosezonski hit nemačkog kupa nastavio je seriju sa 1ug1+, a i Paderborn sa goleadama. Sven Mihel je u 27. minutu doveo goste u vođstvo, Andre Dej je pred pauzu poravnao rezultat, a Tim Vendel je u samom finišu utakmice doneo pobedu Paderbornu.

Vehen je zahvaljujući Davidu Blahu osvojio sva tri boda protiv Unterhahinga - 1:0 (1:0)

NEMAČKA 3 - TREĆE KOLO:

Utorak:

Halešer - CZ Jena 0:2 (0:1)

/Tile 36, Tuma 59/

Erfurt - Hanza 0:1 (0:1)

/Huzing 27/

Zonenhof - Cvikau 2:0 (1:0)

/Victum 21, Zom 66/

Lote - Paderborn 1:2 (1:1)

/Dej 33 - Mihel 27, Vendel 90/

Vehen - Unterhahing 1:0 (1:0)

/Blaha 18/

Sreda:

19.00 Fortuna Keln - Osnabrik

19.00 Kemnicer - Alen

19.00 Mepen - Magdeburg

19.00 Verder II - Karlsrue

19.00 Vircburger - Minster

(FOTO: Shutterstock)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.