NEMA VIŠE ŠMEKERA SA KRSTA: Velika ČETVORKA je sada PONOVO zajedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 17:28

NEMA VIŠE ŠMEKERA SA KRSTA: Velika ČETVORKA je sada PONOVO "zajedno"

Proslavili su svoj kraj.

Beograd je podeljen na krajeve, a jedan od specifičniji je Crveni krst. Stacioniran u istočnom delu opštine Vračar i zapadnom delu opštine Zvezdara. Graniči sa Čuburom na zapadu, Kalenić pijacom na severozapadu, Đermom na severu, Lipovim Ladom na severoistoku, stadionom FK Obilić na istoku i Lekinim brdom na jugu. Ipak, taj kraj čine ljudi, a po mnogima najpoznatije četvorke iz tog dela  Beograda više nema.

Sudar dva najveća favorita >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za prvo mesto u grupi. Crvena zvezda je blagi favorit sa kvotom 2,15 pošto kod kuće nije izgubila još od Bajerna. Dupla šansa 1X vredna je kvote 1,31. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Crvena zvezda – Braga.

To su glumac Dragan Nikolić, pevač Dušan Prelević, a sada nas je napustio i košarkaški trener Dušan Ivković. Beograđanima su oni bili sinonim za Crveni krst. Gaga, Prele i Duda, oni proneli slavu tog kraja.

Bio je tu i Bata Živojinović koji nije rođen u Beogradu, ali je još kao klinac došao na Krst i može se reći da je velika četvorka sada opet zajedno na nebu.

Gaga i Bata su preminuli 2016, dok nas je Prele napustio 2007.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.