NEMA VIŠE MISTERIJE: Zvezdin stranac ostaje na Marakani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2018, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA VIŠE MISTERIJE: Zvezdin stranac ostaje na Marakani!

Igrao protiv Grafičara.

Abraham Frimpong nosiće dres Crvene zvezde i u prolećnoj polusezoni. Štoper iz Gane nije bio u prvom planu kod trenera Vladana Milojevića tokom jesenje polusezone, pa se pronela informacija da bi u nastavku šampionata mogao da zaigra u Radničkom iz Niša na pozajmici.

I pored toga što su Nišlije navodno zainteresovane za njegove usluge, Frimpong će ostati u crveno-belom dresu i pokušati da se nametne treneru Milojeviću. Frimpong je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na prijateljskoj utakmici protiv Grafičara prvi deo utakmice odigrao kao štoper, a onda je prekomandovan na poziciju desnog beka.

Frimpong je na „Marakanu“ stigao prošle zime iz kruševačkog Napretka.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.