NEMA VIŠE DILEME: Đorđević MENJA Kokoškova

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 22:30

NEMA VIŠE DILEME: Đorđević MENJA Kokoškova

Skoro, pa gotovo.

Igor Kokoškov je napustio Fenerbahče posle ponude Dalas Maveriksa da se priključi njihovom trenerskom timu, ali tim iz Istanbula mu je već pronašao zamenu.

Aleksandar Đorđević je ovog leta okončao saradnju sa Virtusom iz Bolonje, u potrazi je za novim angažmanom, a prema najnovijim saznanjima ''Sportanda'', on je danas obavio razgovor sa generalnim direktorom Fenerbahčea Mauricijom Gerardinijem i glavni je kandidat da nasledi Kokoškova. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Momento chiave per il futuro del Fenerbahce. Secondo quanto riferito a @SportandoIT , in giornata odierna il GM dei turchi Maurizio Gherardini ha incontrato Sale Djordjevic. Il coach campione d’Italia con la Virtus è ormai il candidato principale alla successione di Kokoskov

— 𝔸𝕝𝕖𝕤𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣𝕠 𝕄𝕒𝕘𝕘𝕚 (@AlessandroMagg4) July 27, 2021

Novinar ''Sportanda'' Alesandro Mađi opisao je današnji razgovor kao ključan za budućnost Fenerbahčea.

Novak Đoković se odlično zabavlja na Olimpijskim igrama, glavna je atrakcija u Tokiju, a i na terenu mu odlično ide. I trećem kolu ga očekuje duel sa Špancem Alehandrom Davidovičem i veliki je favorit - kvota na Novaka je 1,04, a na pobedu od 2:0 u setovima 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đoković - Davidovič.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.