NEMA TATE SRĐANA: U loži mama Dijana i stric Goran, a na tribinama su ponovo i MUČKI provokatori

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 11:33

NEMA TATE SRĐANA: U loži mama Dijana i stric Goran, a na tribinama su ponovo i MUČKI provokatori

Novak se bori za novo polufinale.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenutno igra polufinalni duel Australijan opena sa Amerikancem Tomijem Polom. Nole se bori za novo finale i deseti jubilarni trijumf u Melburnu.

Na ovom meču u Novakoj loži nije otac Srđan o čemu više možete da pročitate OVDE, ali veliku podršku, pored članove Stručnog štaba mu pružaju majka Dijana i stric Goran. A tu je i čuvena dokrtorka Marijana za koju se veruje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoglo Đokoviću da sanira povredu.

Muđutim, na tribinama Rod Lejver arene nalaze se i četiri momka koji su već dokazali da im tu nije mesto. Radi se o mučkim provokatorima  za koje se veruje da su pod uticajem alkohola, provocirala Đokovića tokom duela 2. kola sa Encom Kuakoom. Oni su ovoga puta u "civilu"

Kako javlja jedan od najvernijih Đokovićev navijača ovog puta je uz njih obezbeđenje.

I see again these guys entering the Rod Laver. Just usual outfits. I’m gonna fight with them 💪🤬 https://t.co/aoGBINSn4I

— Yerik_nolefamkz 🇰🇿 (@yerikilyassov) January 27, 2023

Ovi j...ni momci su ponovo tu. Žao mi je njihovih roditelja i idola. Srećom, stiglo je obezbeđenje i ućutkalo ih sedeći kraj njih. Zaista želim da svedoče Novakovoj meč lopti. Prošli put su otišli, nisu želeli da vide kako gube. Naša pobeda je uništila njihov dan.

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.