NEMA STAJANJA U FENERBAHČEU: Još jedan igrač stigao u Fenerbahče

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 13:01

NEMA STAJANJA U FENERBAHČEU: Još jedan igrač stigao u Fenerbahče

Potpisao je jednogodišnji ugovor uz opciju produžetka na još jednu sezonu.

Američki košarkaš Nejt Sestina potpisao je jednogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom uz mogućnost produženja na još jednu sezonu, saopštio je danas turski klub.

Sestina (26) je prošlu sezone proveo u Turk Telekomu, koji je stigao do finala Evrokupa gde je tursPogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilandaki klub poražen od Gran Kanarije (71:67). On je u ovom takmičenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prosečno postizao 10,4 poena i imao je 4,6 skokova i jednu asistenciju.

Američki košarkaš je profesionalnu karijeru počeo u G ligi gde je nastupao za Long Island Netse, a potom je igrao za Hapoel Holon, Merkezefendi i Turk Telekom. Ugovore sa Fenerbahčeom su potpisali Jam Madar i Sertač Šanli, a turski klub bi uskoro trebalo da ozvaniči i transfer Jorgosa Papajanisa.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.