NEMA SRPSKIH IGRAČA: Gardijana objavio listu 100 najboljih fudbalera u 2023.

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2023, 14:10

NEMA SRPSKIH IGRAČA: Gardijana objavio listu 100 najboljih fudbalera u 2023.

Prvo mesto rezervisano za Erlinga Halanda.

Britaski list ''Gardijan'' objavio je listu 100 najboljih fudbalera seta u 2023. godini, a očekivano se na njenom vrhu nalazi napadač Mančester sitija, Erling Haland.

Prvi pratilac je njegov bivši saigrač iz Borusije Dortmund Džud Belingem, dok je treći Kilijan Mbape. U Top 10 se nalaze i Hari Kejn (Bajern), Rodri (Siti), Vinisijus (Real), Mohamed Salah (Liverpul), Kevin De Brujne (Mančester siti), Viktor Osimen (Napoli) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Lionel Mesi (Inter Majami).

Oasvajač ''Zlatne lopte'' Karim Benzema nalazi se tek na 36. mestu, a među 100 najboljih fudbalera u protekoj godini nema nijednog srpskog igrača. Od zemalja u regionu samo Hrvatska ima više od jednog predstavnika pošto je Luka Modrić na 25. mestu, Joško Gvardiol je na 54. poziciji, dok je Marcelo Brozović 94.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPRAVDANO ILI IPAK NE?: Britanski časopis objavio 100 najboljih fudbalera, među njima nema Srba!

Izvor: HotSport.rs, 23.Dec.2023

Ovo može biti i zabrinjavajuće. Britanski list ‘Gardijan’ objavio je listu od 100 najboljih fudbalera za 2023. godinu, ali ono što ‘bode oči’ jeste da nema nijednog igrača iz Srbije. Međutim, sa Balkana našli su se Hrvati poput Luke Modrića, Joško Gvardiol, a tu je i golman...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.