NEMA SPAVANJA: Poznato kada Novak počinje takmičenje u Sinsinatiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2023, 08:53

NEMA SPAVANJA: Poznato kada Novak počinje takmičenje u Sinsinatiju

Nezgodan termin za navijače u Evropi.

Novak Đoković i Alehandro Davidovič Fokina u noći između srede i četvrtka ne pre jedan sat igraće meč druge runde na turniru u Sinsinatiju.

Ovo će biti duel drugog kola, a Srbin je bio slobodan na startu turnira.

Organizatori su usled velikog interesovanja domaće publike odlučili da Novakov meč stave u udarni termin i time je "šteta" načinjena publici u Evropi koja će morati da ostane budna do kasnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u noć da bi ispratila duel najboljeg tenisera ikada.

Pre duela Španca i Srbina na centralnom terenu biće odigrana tri meča, što znači da Nole neće izaći na teren pre 1.00 po našem vremenu.

Ukoliko savlada Davidoviča Fokinu, Đoković će u trećem kolu igrati protiv pobednika duela između Gaela Monfisa i Aleksa de Minora.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Natalija Stevanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.